Ragnhild May

Visual artist and composer. Working with sound art, installation and sculpture. Based in Copenhagen, Denmark

info@ragnhildmay.com

This website is supported by:

Statens Kunstfond/The Danish Arts Foundation

  • Vimeo Social Icon
  • SoundCloud Social Icon
  • Instagram Social Icon

April 8, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

AFGANG14

May 15, 2014

På udstillingen Afgang 14 kan man opleve otte værker fordelt i og udenfor Kunsthal Aarhus. Værkerne mødes her som otte forskellige konklusioner på fem års studieforløb på Det Jyske Kunstakademi. Hvad der konkluderes er et spørgsmål om tolkning: Afgang 14 er en udstilling, som gemmer på en række spor, antydninger og vink med en vognstang om, at der er tale om en årgang af kunstnere, der ikke bare tilhører, men også tegner deres tid. Der er adskillige interessante opdagelser at gøre i og udenfor kunsthallen. Opdagelser, som viser et skarpt blik for det, der ellers ville passere ubemærket. Opdagelser, der fortæller noget om den samtid, værkerne udspringer af, i både dystre, finurlige, skingre og poetiske toner – ofte i samspil og af og til i harmoni. Som afgængere har disse otte billedkunstnere det egentlige projekt foran sig. Og i al denne udstillings mangfoldighed, i alle dens modsatrettede konklusioner, er der en åbenlys styrke i forskellene. Den kritiske sans for det individualistiske udgangspunkt blandet med et vågent blik for den omgivende verden gør de enkelte værker og den samlede udstilling til et løfte om, at projektet er to be continued.

 

Kurator Kristina Ask

http://afgang.net/AFGANG14.html

 

Share on Facebook
Share on Twitter