Ragnhild May

Visual artist and composer. Working with sound art, installation and sculpture. Based in Copenhagen, Denmark

info@ragnhildmay.com

This website is supported by:

Statens Kunstfond/The Danish Arts Foundation

  • Vimeo Social Icon
  • SoundCloud Social Icon
  • Instagram Social Icon

April 8, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

SMK FRIDAYS THE BAROQUE EDITION

February 13, 2015

SMK går barok, når vi 13. februar inviterer indenfor til årets første SMK Fridays. Vær med, når salene fyldes med koncertinstallationer af We like We, barokklange med Concerto Copenhagen og en blokfløjte-performance.

Moderne kunst tilsat klassisk lyd
Mellem den allernyeste kunst præsenterer SMK Fridays og Frost Festival to barokke koncertinstallationer af klangkollektivet We like We, som netop nu er pladeaktuelle med deres nye anmelderroste album a new Age of Sensibility.

100 blokfløjter og en støvsuger
Bliv klogere på et af barokkens instrumenter par excellence – blokfløjten – når kunstner Ragnhild May opfører en performance mellem barokke mesterværker fra Kongens Kunstkammer. Iført en dragt med 100 blokfløjter og med hjælp fra en støvsuger vil May få fløjterne til at drukne salen i bølgende resonansmønstre.

Hvad er barok?
Få styr på barokken med hjælp fra SMK's direktør Mikkel Bogh, som er ekspert i barokkens kunst. Ud fra ét af værkerne i SMK's samling vil han give sit bud på, hvordan man kan forstå barokkens særlige overdådige og dødsfikserede billedverden. Du kan også tage med på crash-kurser i barokkens symboler, hvor vi løfter sløret for maleriernes skjulte betydninger.

I Skulpturgaden kan du slippe din indre kunstner løs og lave dit eget, moderne #STILLEBEN.

Musikalsk omvisning
Tag på sansevandring rundt i udstillingen Europæisk Kunst 1300-1800sammen med kunstner og kunstformidler Annette Skov og syv klassiske musikere fra Concerto Copenhagen. Gå med og oplev maleriernes motiver få nye dybder, når billedkunst, lyrik og barokmusik smelter sammen.

Streetfood, bar, art talks og Jomi Massage 
Musiker og performancekunstner Jomi Massage runder barok-aftenen af med et dj-sæt i Skulpturgaden. Som sædvanlig er der art talks i SMK’s samlinger, drinks, street food og mulighed for at se SMK's faste udstillingerefter lukketid.
 

SMK Fridays støttes af Bikubenfonden