April 8, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

3PICKS: Ragnhild May anbefaler udstillinger i uge 34

August 22, 2017

 

Denne uge anbefaler Ragnhild May tre udstillinger som alle befinder sig i København. Hun anbefaler Anna Samsøes soloudstilling Undead Breath på c4 projects, samt gruppeudstillingen I would prefer not to på meter og Henriette Heise, A theory of colours of 2017, explained på Hejserummet Projektrum.Ragnhild May arbejder som kunstner og komponist og beskæftiger sig med skulptur, installation, performance og lydkunst. Hun er uddannet i billedkunst fra Det Jyske Kunstakademi, Akademie der Bildende Künste Wien og i lydkunst/musik fra Bard College New York. 

”Med udgangspunkt i en praksis der befinder sig i krydsfeltet mellem performance og lydkunst, søger jeg gennem mit arbejde at afsøge nye måder at arbejde med lyd på, samt at udvide grænsefeltet mellem visuel kunst og musik.” 

Ragnhild May er aktuel med en performance i samarbejde med Kristoffer Raasted til Art Week på Copenhagen Contemporary den 28. august.
Den 29. september 2017 åbner Vindspejlet på Ofelia Plads, en lydmobile, som er et samarbejde mellem Ragnhild May og Ea Borre.


 

http://kopenhagen.dk/magasin/magazine-single/article/3picks-ragnhild-may-anbefaler-udstillinger-i-uge-34/

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags