April 8, 2019

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

SPOR Festival: The Walls Are Moving (2018) af Ragnhild May & Stefan Maier

April 23, 2018

Til SPOR festivals udstillingsprogram, har de to lydkunstnere Ragnhild May (DK) og Stefan Maier (CA) i fællesskab skabt et nyt 6-timer langt performativt lyd-værk under titlen The Walls Are Moving. 

 

I løbet af værkets 6-timers varighed vil May og Maier skabe et klangligt flerdimensionelt rum inde bag Sankt Lukas Kirkens fire vægge, som udforsker de lydlige egenskaber i et digitalt modelleret rum - ét som frit kan bevæge sig mellem forskellige dimensioner og materialer.

 

Værket er en del SPORs udstillingsprogram

 

 

 

For SPOR 2018, the two sound artists Ragnhild May (DK) and Stefan Maier (CA) have joined their artistic forces to create and present a new, 6-hour performative installation piece titled The Walls Are Moving. 

 

During the six-hour duration, May and Maier will create a fantastical, multidimensional room inside the St. Luke’s Church in Aarhus, while exploring the resonant qualities of a digitally-modeled space — one which can fluidly mutate between different dimensions, and materials.

 

The installation piece is part of SPORs exhibition programme

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us